images.jpg4 ede7d

Сьогодні працівники ДП «Кіровоградський облавтодор» та його філій, як ніколи, розуміють свою місію.

Їхні зусилля і помисли спрямовані на виконання щоденних обов'язків, а в кінцевому підсумку – на перемогу України у війні з російським агресором, адже кожен на своєму місці наближає її своєю працею.


images.jpg2 a73ec

Частина працівників пішла зі зброєю захищати країну, а ті, що залишилися, виконують своє обов'язки на ремонті та утриманні доріг. Жінки у вільний час плетуть маскувальні сітки, готують страви для тих, хто несе вахту на блокпостах. Кожен долучається до загальної справи його позитивне та оптимістичне налаштування на роботу.

Усі розуміємо, що після зими дороги потребують особливої уваги, тож шляховики з великим ентузіазмом дають лад дорожнім артеріям життя. Вони добросовісно виконують планові завдання з ремонту доріг, проявляють власну ініціативу, співпрацюють з територіальними громадами – реагують на їхні звернення щодо відновлення сільських шляхів. Адже сьогодні головне – вистояти на фронті та в тилДо речі, обком профспілки працівників автомобільного та шляхового господарства у перемовинах досягнув домовленості з роботодавцем, аби працівників не відправляли у відпустку без збереження оплати праці. Нині для людей дуже важливо не відриватися від колективу, мати роботу, тим більше бажання її виконувати є.

images 14b6d

Людмила Попова,
голова обкому профспілки працівників
автомобільного та шляхового господарства

Джерело: http://www.fpo.kr.ua/