small

Практично кожна членська організація обласної організації профспілки працівників освіти та науки України відгукнулася на прохання Ради профспілок Івано-Франківської області підтримати Збройні Сили України, Територіальну оборону та волонтерські організації.

 

Зібрані суми були різні – від 10 тис.грн. від маленької первинки, до 200 тис. грн. - від районної профспілкової організації.  Окрім того, кожен голова профспілкової організації переказав на потреби армії та Тероборони  посадовий оклад, або мінімальну зарплату.

За місяць війни профспілковими організаціями Івано-Франківської обласної організації профспілки працівників освіти та науки України переказано для потреб Армії і Територіальної оборони 1 млн. 906 тис. 200 грн.

Додаймо, що в більшості закладів освіти проживають переселенці. Тому усі працівники освіти задіяні до волонтерства, поєднуючи цю роботу з дистанційною роботою.  Вони готують їсти, плетуть сітки, збирають і сортують одяг, засоби гігієни. Всі люди як ніколи  - єдині, солідарні, щоб змогти разом здолати всі ті випробування, які принесла в наш дім війна.

Івано-Франківська обласна організація

Профспілки працівників освіти та науки України