277360830 685870689512678 7175567966936357111 n
З початку бойових дій і до сьогодні лісівники області продовжують активно надавати допомогу по різних напрямках діяльності. Так, завдячуючи профспілковим організаціям було зібрано і направлено Новою поштою колегам із Чернігівщини гуманітарний вантаж у вигляді медикаментів, як регіону, що перебуває у зоні активних бойових дій.
Нещодавно, подібний вантаж було направлено і у Миколаївську область.
Не лишились ми осторонь і у підтримці вимушених переселенців. Крім надання місць для проживання на території адмінприміщень лісогосподарських підприємств області, взяли на себе зобов'язання з утримання більше 100 осіб, які сьогодні перебувають на території профспілкового санаторію «Горинь» в смт.Степань. Крім фінансової допомоги, лісгоспами завезено чималу кількість продуктів харчування: домашні консервації, м`ясна та рибна продукція, декілька тон овочів, фрукти, крупи та ряд іншого. Також, здійснюється доставку дров паливних для обігріву корпусів санаторію.
Підприємствами, первинними профспілковими організаціями та безпосередньо працюючими постійно здійснюється перерахування коштів на потреби ЗСУ, територіальної оборони.
Працівники галузі підключаються і до волонтерської діяльності. Здійснюють поповнення запасів крові на базі відповідного центру.
Президія обласної організації профспілки