1649498134 690
Із Закарпаття в Ірпінь на Київщині відправили модульні будинки для місцевих жителів, у котрих російські загарбники зруйнували постійне житло.
 

Про це у Фейсбуці повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита. Зі слів Микити, на Закарпатті прийняли рішення не залишати модульні будинки на території області, а транспортувати в інші регіони.

"Отримали сигнал про завершення першого етапу розмінування Ірпеня: в населеному пункті зачистили місця ведення активних бойових дій, покинуті бойові позиції та вулиці. Тож одразу дав вказівку направити підготовлений вантаж з модульними будинками. Сьогодні там вони значно необхідніші, ніж нам," - сказав Микита.

1649498160 270

Модульні споруди можуть забезпечити тимчасове проживання за будь-яких умов. Ці будинки монтуються за лічені хвилини, швидко та легко переміщаються, мають усі необхідні елементи для розміщення людей на певний період.

До відома:

В Ірпіні в результаті збройної агресії на Київщині зруйновано 50% будівель. Місцева влада закликає людей поки що не повертатися у місто.

 

Делальніше:

https://www.ukrinform.ua/rubric-regions/3453000-iz-zakarpatta-v-irpin-vidpravili-modulni-budinki.html