61caf7b1d7915 270142326 2093780327444377 4153948062839465763 n

Закарпатська обласна та територіальні організації Профспілки працівників освіти і науки України буквально з перших днів активно підключилися до збору коштів на підтримку українських військових.

Вже 25 лютого поточного року за рішенням президії комітету обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України було надано фінансову допомогу на підтримку Збройних Сил України в сумі 301 849 гривень.  Окремо був здійснений перерахунок 200 000 грн на потреби 128-ої гірсько-штурмової Закарпатської бригади.

Значну фінансову допомогу також ініціювали територіальні та первинні профспілкові організації освітньої галузі області.

З 24.02.2022 р. силами профспілкових активістів для підтримки Збройних Сил України вдалося зібрати 2 139 599 гривень. Із них – 803 251 грн було перераховано  на відкритий Національним банком України для збору коштів на потреби армії спецрахунок та на рахунок Благодійної Організації «Міжнародний благодійний фонд «Повернись живим».

До збору цих коштів долучились: Берегівська та Мукачівська міські, Берегівська, Мукачівська, Рахівська, Тячівська та Хустська районні організації Профспілки, Об’єднані організації Великоберезнянщини, Виноградівщини,  Воловеччини, Іршавщини та Свалявщини, а також первинні профспілкові організації працівників та студентів відокремленого структурного підрозділу «Гуманітарно-педагогічний фаховий коледж Мукачівського державного університету» та Відокремленого структурного підрозділу «Виноградівський фаховий коледж Мукачівського державного університету».

Загальна фінансова допомога ЗСУ станом на 8.04.2022 р. становить 2 665 388 грн.

Щиро дякуємо кожному профспілковцю за підтримку та взаєморозуміння!

В єдності наша сила! Разом переможемо! Слава Україні! Слава ЗСУ!

Детальніше: https://pon.org.ua/news_regions/9365-profspilky-obiednani-zarady-peremogy.html

Прес служба обласної організації Профспілки