1443178528 ntser
З початком війни росії проти України почали працювати гуманітарні штаби та координаційні центри, які забезпечують постраждалих внаслідок війни медикаментами, необхідними речами та їжею.
Днями Федерація профспілок України, профспілкова сторона Національної тристоронньої соціально-економічної ради (НТСЕР)  передала 4 т гуманітарного вантажу до Чернігівської області, зокрема ліки, продукти харчування, ковдри. Частину допомоги надано пологовому будинку, частину вантажу – безпосередньо сім’ям, які постраждали внаслідок воєнної агресії.
Велика подяка за сприяння Співголові НТСЕР  від профспілкової сторони, Голові Федерації профспілок України Григорію Осовому у наданні гуманітарної допомоги працівникам, громадянам, які потерпіли у наслідок воєнної агресії росії.
Слід зазначити, що у цей надзвичайно важкий для нашої країни час, Національна рада продовжує бути одним із тих майданчиків, завдяки якому відбувається донесення правдивої інформації щодо ситуації в Україні до світової спільноти та представників міжнародних організацій.
Разом до перемоги! Все буде Україна!

Національна тристоронняи соціально-економічна рада