03f07ff3817f956ac75f4bdd5c4df88a

 

Завдяки релокації, було збережено близько 800 робочих місць, підприємства отримали змогу працювати в нових умовах. Незабаром відновлення оренди та приватизації відкриє нові можливості для ведення бізнесу.

 

Львівщина стала одним з ключових напрямів для релокації бізнесу з початком масштабного військового нападу росії. До цього регіону переміщено 92 підприємства, 38 з них вже відновили роботу. Незабаром переїзд завершать ще 50 компаній, продовжують надходити нові заявки.

В.о. Голови Фонду державного майна Ольга Батова відвідала Львівську область та обговорила перспективи розвитку бізнесу й створення нових робочих місць в регіоні з начальником Львівської обласної військової адміністрації Максимом Козицьким. Спеціалісти Фонду держмайна активно співпрацюють з представниками військової адміністрації щодо забезпечення релокації. Фахівці Фонду детально інформують місцеві адміністрації про вільні площі, які можуть зацікавити компанії для переміщення.

Ольга Батова зазначила, що незабаром відновити роботу компаній на заході України стане ще простіше завдяки запуску спрощених процедур оренди та приватизації.

“Фонд держмайна активно працює над відновленням процедур оренди та приватизації. Це означає, що підприємці зможуть отримати приміщення та виробничі потужності прозоро, на вигідних умовах та за спрощеною процедурою”, - заявила Ольга Батова.

Верховна Рада вже ухвалила закон, який дозволить відновити оренду державного майна у нових умовах.

 

Джерело https://www.kmu.gov.ua/news/olga-batova-obgovorila-mozhlivosti-dlya-biznesu-ta-stvorennya-novih-robochih-misc-na-lvivshchini-zavdyaki-relokaciyi