VideoCapture 20220422 192733
При підтримці керівництва Федерації профспілок України, обєднавшись з Всеукраїнською профспілкою спортсменiв працівників сфери фізичної культури і спорту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання та Всеукраїнською профспілкою футболістів на підприємстві Утос 4 для членів первиної профспілкової організації працівників ЖКХ відбулася зустріч працівників та ветеранів ПОГ «Київське УВП №4 УТОС» з головою Всеукраїнської профспілки спортсменів Сергієм Бизовим, заступником Голови Всеукраїнської профспілки «Футболу України» Юлією Гречко та представником благодійного фонду «ВІРА, НАДІЯ, ЛЮБОВ» відомим артистом Петром Чорним.
Гості принесли із собою не лише добрі слова та побажання, але й 150 продуктових наборів і освячені пасочки для наших працівників та ветеранів УВ.
У своєму виступі Сергій Бизов тепло вітав усіх із святом, що наближається, побажав, аби Господь і Пресвята Богородиця берегли усіх. Пані Юлія Гречко також тепло вітала усіх і дякувала за плідну співпрацю.
Дуже зворушив усіх виступ Петра Чорного.
«Ці дні дуже змінили усіх нас. Ми ніколи вже не будемо такими, як були. Ми навчилися цінувати прості речі, навчилися цінувати одне одного. У переддень великого Свята Пасхі, як кажуть у нас «нехай як повна крашанка, так нехай і життя буде сповнено радістю, любов'ю, здоров'ям та Божим Благословінням"- сказав він.
Директор підприємства Віталій Борисович Хіміченко у своєму виступі подякував Українському Товариству сліпих, яке навіть у ці трагічні дні об'єднує нас. «Ми тут кожний залишаємося на своєму місці і будемо залишатися. Нікуди ми звідси не підемо, будемо піклуватися про вас, надавати роботу» запевнив Віталій Борисович. Окремо і щиро він подякував благодійним організаціям.
Усі виступи були сповнені теплом, оптимізмом, вірою у перемогу.
А ще додали радості усім щирі українські пісні, які виконав Петро Чорний.

Всеукраїнська профспілка спортсменiв працівників сфери фізичної культури і спорту