279445191 413271877467379 785373900521343453 n
Шановні друзі!

Ми щиро раді вам повідомити, що Укрпошта поновила доставку друкованої преси передплатникам, отже і видання Профінформу повертаються до звичного життя - друкованих форм видань.
За період з початку війни ми виходили у світ в онлайн форматі - викладали газету для загального доступу. Ці номери так і залишаться відкритими для загалу, при чому, в друкарській якості. Звісно, друкувати їх ми вже не будемо, оскільки та інформація, що вміщена в них, наразі вже застаріла.
Натомість, аби ліквідувати заборгованість перед Укрпоштою, що виникла внаслідок призупинки друку видань (адже онлайн-номери Укрпошта у своїй звітності не враховує), ми випускаємо два розширені випуски газети "ПВ" - №9-13 та №14-17, якими закриваємо заборгованість за місяці березень (№9-13) та квітень (№14-17) 2022 року, аби в травень увійти без боргів. І надалі вже плануємо виходити у світ у звичному режимі.
Звісно, не у всі регіони та не завжди вчасно буде здійснена доставка, просимо враховувати цю обставину та поставитися до неї з розумінням. Ваша редакція та працівники Укрпошти роблять все, аби забезпечити вас передплаченою пресою.
Що ж до Бібліотечки. №1-2 вже віддрукований і надійшов передплатникам, додатковий тираж наявний і буде відправлений замовникам, щойно ми зможемо дістатися до наших робочих місць (адже ще змушені працювати віддалено). №3-4 вже також віддруковано, і він у дорозі до передплатників. №5 ми плануємо випустити з випередженням графіку - у травні замість червня, аби не втратити його актуальність, адже присвячений він буде трудовим правам в період воєнного часу. Сподіваємось, ця тема зацікавить не лише передплатників, а й широкий загал, тому ми плануємо запропонувати додатковий тираж цього випуску шляхом індивідуальних замовлень - анонс цього номеру очікуйте найближчим часом. Надалі Бібліотечка виходитиме за графіком.
Тож вітаємо вас і себе з поверненням до звичного друкованого формату! Принагідно нагадуємо, що попри війну передплата на періодичні видання триває.
Не забудьте передплатити газету ПВ та Бібліотечку на 2 півріччя 2022 року!
З вірою в перемогу! Слава Україні!
"ПРОФІНФОРМ"