prof viyna 08

 

Про це повідомило Видання "РІО Бердичів": https://rio-berdychiv.info/novini/osvita/item/20098-khronika-budniv-voiennoho-stanu-berdychivska-miska-profspilka-osvitian-pratsiuie-zadlia-nablyzhennia-myru-v-ukraini.html

Гасло профспілок «В єдності – наша сила» – як ніколи актуальне у дні російського військового вторгнення в Україну. Бердичівська міська організація Профспілки працівників освіти і науки України згуртовано та цілеспрямовано продовжує свою основну діяльність і надає гуманітарну та волонтерську допомогу ЗСУ, теробороні, вимушеним переселенцям і тим, хто особливо потребує турботи.  

З перших днів війни бердичівські освітяни щодня здійснюють реальні кроки, щоб наблизити нашу спільну Перемогу у війні з рашистами. 

Крім проведення уроків та занять у режимі онлайн, у вільний час усіма силами допомагають військовим, підтримують мирних жителів і тих, кому довелося залишити власні оселі і переїхати у місця тимчасового проживання. 

Детальніше: https://pon.org.ua/news_regions/9437-budni-voiennogo-chasu-berdychivskyi-miskkom-profspilky-pracuie-zadlia-nablyzhennia-myru.html

 

Профспілка працівників освіти і науки України