титул ст 3 презентації

На засіданні гуманітарного штабу Закарпатської облпрофради (керівник штабу-голова облпрофради Іван Зелінський) було продемонстровано презентацію роботи обласної ради профспілок та її членських організацій в умовах воєнного стану, електронну версію якої підготовлено працівниками облпрофради.

Йдеться, зокрема, про діяльність профспілок Закарпаття  щодо виконання постанови Президії облпрофради «Про проведення благодійної акції на підтримку Збройних сил України» від 01.03.2022р. На ці цілі профспілковими організаціями усіх рівнів перераховано понад 5,3 млн. грн.

Крім узагальненої роботи, окремими слайдами представлено роботу обласних організацій профспілок: освіти і науки, охорони здоров’я, культури, агропромислового комплексу, державних установ, житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення, текстильної і легкої промисловості та інших.

Електронну версію презентації надіслано галузевим облорганізаціям профспілок для практичного використання та поширення у територіальних і первинних профспілкових організаціях Закарпаття.

На фото:окремі слайди презентації.

Сергій Баранчиков,

пресцентр Закарпатської облпрофради