285142785 2148632441967318 478749099082915325 n
 
Колеса машин невпинно відраховували метр за метром дороги на схід нашої Держави. І з кожним кілометром все більш відчутним ставав подих війни. Навіть «мелодія» від коліс автомобілів, на візуально рівній, але посіченій танковими гусеницями дорозі за Харковом, лунала зовсім по іншому.
Черговий подарунок з міста хмельницьких енергетиків — Нетішина доправляли в бік східного кордону України заступник головного інженера з ядерної і радіаційної безпеки Хмельницької АЕС Віталій Литус і голова ППО ХАЕС Михайло Гук.
А подарунками  від працівників ХАЕС для героїчних захисників України цього разу стали: автомобіль підвищеної прохідності Subaru Forester, оперативно-тактичний БПЛА, дизель-генератор, планшет та деякі інші необхідні в військовому побуті речі.
Маємо надію, що черговий скромний внесок хмельничан у загальну скарбничку боротьби з ненависним ворогом допоможе наблизити світлу мить Перемоги і дасть змогу зберегти життя нашим хлопцям, що виборюють волю і незалежність України від путінської орди. Одним з цих героїв є Олександр, що зовсім недавно був поважною і шанованою в колективі ДП «НАЕК «Енергоатом» людиною, а сьогодні він відчайдух-кулеметник, який боронить свою землю від окупантів.
То ж нехай Олександра і його бойових побратимів оберігає Господь і зігріває наша непохитна віра в Перемогу!
Все буде Україна!
Слава Збройним Силам України!??
Слава Україні!??
Героям слава!??
Михайл Гук, голова профкому Хмельницької АЕС
https://www.facebook.com/Atomprofspilka/posts/pfbid02BTQ67N8kTQZeaR1epVXjiksPX8ta2RkkqdAVcY76BapqceuL7tTS5cdUPPiGTMRkl