P1190950

Відбулося третє засідання Закарпатської обласної Ради профспілок. За пропозицією голови облпрофради Івана Зелінського учасники зібрання хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих під час збройної російської агресії проти України, а також членів обласної Ради профспілок, які передчасно пішли з життя.

З інформацією про підтвердження повноважень членів обласної Ради профспілок та членів Контрольно-ревізійної комісії виступила голова Мандатної комісії облпрофради Діана Гондорчин.

Про завдання обласної ради профспілок, її членських організацій щодо забезпечення трудових і соціально-економічних прав працівників в умовах воєнного стану інформував присутніх голова облпрофради Іван Зелінський.

Голова постійної комісії обласної Ради з питань фінансово-бюджетної роботи Богдана Данканич зробила інформацію "Про затвердження Звіту про виконання бюджету облпрофради за 2021 рік та бюджету на 2022 рік".

Під час обговорення питань порядку денного порушувалися проблеми допомоги профспілок Збройним Силам України та вимушеним переселенцям, виплати заробітної плати, соціального партнерства з владою і роботодавцями, соціального страхування, організаційної та фінансової роботи профспілок тощо.

На закінчення учасники профспілкового зібрання заспівали Державний Гімн України.

 P1190953

 На фото - під час засідання Закарпатської обласної Ради профспілок.

Сергій Баранчиков,

пресцентр Закарпатської облпрофради