Новый рисунок 296

Міністерство розвитку громад та територій України висловлює вдячність Федерації професійних спілок України за державницьку позицію у боротьбі з агресором та здійснену гуманітарну роботу для підтримки внутрішньо переміщених осіб.

 

Про це зазначено у листі Міністерства розвитку громад та територій України до ФПУ. Також повідомляється, зо за дорученням Віце-прем'єр-міністра - Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірини Верещук Міністерство розглянуло лист Федерації професійних спілок України від 29.04.2022 № 02/01-15/184 про гуманітарну роботу Федерації профспілок України та потреби у державній підтримці внутрішньо переміщених осіб, які перебувають у профспілкових закладах.

Стосовно змін до Порядку та умов надання компенсації центральним органам виконавчої влади та місцевим бюджетам на оплату комунальних послуг, що надаються під час розміщення в умовах воєнного стану тимчасово переміщених осіб, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11 березня 2022 р. № 261, Мінрегіон поінформував, що  з метою розширення переліку отримувачів компенсації за спожиті комунальні послуги на сьогодні Мінрегіоном розробляються зміни до вказаного акту, які дозволять усунути правові колізії, виявлені в ході його реалізації та спростять деякі процедури, визначені цим Порядком.

Разом з тим Міністерство повідомило, що пропозиції, надані у листі ФПУ, будуть розглянуті у встановленому законодавством порядку.

Пресцентр ФПУ