288958200 5350103225058291 1444841720646355767 n
Вісім найчисельніших профцентрів Франції, підбиваючи підсумки цієї роботи, зробили відповідне повідомлення:
"Наші організації нагадують про своє неприйняття будь-якої військової ескалації, непередбачувані наслідки якої можуть призвести до розкручування спіралі протистояння між імперіями на шкоду народам.
Для конкретного вираження нашої солідарності формується потяг, який прямує до України з продуктами харчування, засобами гігієни, ліками, одягом, побутовою технікою та спальним приладдям. Потяг, наданий НТЗ на прохання профспілки його працівників, вирушить із Вільнев-Сен-Жорж до румунсько-українського кордону. Сотні профспілок та профспілкових активістів по всій Франції вже зробили фінансовий внесок у цей збір, а прямі пожертвування одержують профспілкові команди на підприємствах. Ми пишаємося цим проявом солідарності трудящих!
Ця акція проводиться спільно з нашими товаришами з українських профспілок, які повідомили нам про потреби на місцях, зокрема, у різних місцях розміщення біженців та переміщених осіб усередині країни та у найбільш постраждалих районах. Ми будемо продовжувати інформувати вас про відправлення та прибуття потягу. Хай живе профспілкова та міжнародна солідарність!
Ні війні: вимагаємо негайного виведення російських військ!
Солідарні з народом України!
Ми за мир в Україні та свободу в Росії і Білорусі!"