P1190970

 

У Закарпатській облпрофраді відбулася зустріч заступника голови Федерації профспілок України Олександра Шубіна з головою облпрофради Іваном Зелінським.

           

Профспілковий лідер області проінформував про роботу спілчан краю у воєнний час, зокрема, допомогу Збройним Силам України та вимушеним переселенцям. Загалом на підтримку ЗСУ облпрофрадою та галузевими облорганізаціями профспілок  перераховано понад 5,4 млн грн.

Йшлося також про роботу гуманітарного штабу облпрофради, надання гуманітарної допомоги переселенцям, яка надійшла від австрійських профспілок.

Олександр Шубін акцентував увагу на міжнародній діяльності Федерації профспілок України. Враховуючи те, що Закарпаття межує з Угорщиною, Словаччиною, Румунією і Польщею, спільно з ФПУ треба  активніше співпрацювати з профспілками цих європейських країн.

В ході зустрічі акцентовано увагу на стан профспілкового руху в Україні й зокрема, в Закарпатті, розвитку соціального партнерства, спрямованого на захист трудових і соціально-економічних прав людини праці, мотивації профспілкового членства.

Заступник голови ФПУ ознайомився також з роботою обласного Будинку культури профспілок.

 

На фото: зустріч заступника голови ФПУ Олександра Шубіна (праворуч) з головою Закарпатської облпрофради Іваном Зелінським.

 

Фото автора.

Сергій Баранчиков,

 пресцентр Закарпатської облпрофради.