фото гандорчин

 

В Управлінні Держпраці в Закарпатській області відбулося засідання  постійно діючої робочої групи, яка розглянула питання зниження рівня незадекларованої праці. Від обласної Ради профспілок в засіданні взяла участь Діана Гондорчин - голова обласної профспілкової організації працівників державних установ.

 

     Перший заступник начальника Управління Василь Грицик  ознайомив учасників засідання  з  виконанням плану роботи Управління з питань зниження  рівня незадекларованої праці  за березень- квітень 2022 року та із внесеними  змінами  до нього.

 Він також  зупинився на  підготовці  до інформаційної кампанії «Виходь на світло», яка стартує з 1 липня  цього року. Головним завданням цього інформаційного заходу буде підвищення рівня соціальної свідомості працівників та роботодавців.

    В обговоренні питань порядку денного та узгодження  спільних дій, зорієнтованих на зниження рівня неформальної зайнятості в нашій області у цьому році,  в умовах війни, взяли участь  члени постійно діючої робочої групи,  й зокрема, представниця Закарпатської обласної Ради профспілок Діана Гондорчин.

                                    

  Сергій Баранчиков,

                                      пресцентр Закарпатської облпрофради