11

     Закарпатська облпрофрада (голова Іван Зелінський) згідно рішення Гуманітарного штабу ФПУ отримала гуманітарну допомогу від Благодійного фонду Corus International із США.

 

    Її було вирішено передати малечі в Обласному будинку дитини м. Свалява. Крім закарпатських дітей, в цьому закладі нині перебувають малюки віком до 3 років з Білої Церкви, що в Київській області, де раніше велися бойові дії.

     Голова Закарпатської облпрофради Іван Зелінський привіз у Сваляву постільні ковдри та спаковані дитячі набори, які американці направили українським дітям. Усього було передано 90 подарунків.

     Звертаючись до керівництва дитячого закладу, Іван Зелінський наголосив, що гуманітарна допомога, яку отримують профспілки України і Закарпаття з-за кордону, має цільове призначення, і черговим її отримувачем став будинок дитини у Закарпатті, який прийняв маленьких діточок - вимушених переселенців.

     За отриману гуманітарну допомогу від профспілок щиро подякував в.о. головного лікаря Обласного будинку дитини Володимир Бейреш.

На фото - голова Закарпатської облпрофради Іван Зелінський (крайній праворуч) вручає гуманітарну допомогу від фонду Corus International в Обласному будинку дитини.

Сергій Баранчиков,

пресцентр Закарпатської облпрофради