Волонтерка з Києва проводить заняття з вихованцями

 

Івано-Франківський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей  єдиний в Україні, який надає дітям, що потрапили в складні життєві обставини, комплексну допомогу: соціальну, правову, психологічну, педагогічну,  медичну тощо.

         Сьогодні цей заклад відвідала голова обласної організації Профспілки працівників державних установ України Ніна Гушпіт. Вона ознайомилася з умовами праці персоналу закладу і проживання та навчання дітей і надання їм необхідної допомоги, поспілкувалася з  працівниками і вихованцями, а також передала гуманітарну допомогу, зокрема дитячий одяг і  взуття та іграшки.

          В колективі діє первинна профспілкова організація галузевої Профспілки, яку впродовж багатьох років очолює Ірина Ковтун. Вона докладає чимало зусиль для забезпечення належної співпраці між адміністрацією і профорганізацією. Тут укладений колективний договір, періодично заслуховується хід виконання його положень, профком належно здійснює представництво та захист трудових, соціально-економічних порав та  інтересів спілчан, у разі потреби надає їм допомогу за рахунок профспілкових коштів.

На світлинах:

- голова обласної організації Профспілки працівників держустанов Ніна Гушпіт  передає гуманітарну допомогу центру;

- волонтерка з Києва проводить заняття з вихованцями.

Голова обласної організації Профспілки передає гуманітарну допомогу центру

 

Джерело: http://www.rpo.if.ua/index.php?act=page&id=2646