енергетики БУРШТИНА

Енергетики ДТЕК Бурштинська ТЕС, а також ремонтники Галременерго та Інтеренергосервіс придбали та передали для потреб українських захисників 2 пікапи, 1 мікроавтобус та 5 дизельних генераторів, загальною вартістю понад 1 млн грн.

 

Кошти на купівлю транспорту та обладнання для ЗСУ було зібрано як за рахунок вкладу енергетиків, які перерахували на допомогу захисникам свій одноденний заробіток, так і ресурсів підприємства.  А підбором і доставкою авто зайнялися активісти з Благодійного фонду "Країна нескорених".

Ще до процесу передачі машини пройшли техогляд, перевзулися в свіжу резину, пофарбувалися в оливу та стали схожі на «Бандеромобіль» .

Дякуємо всім, хто долучився до цієї допомоги! Хто підбирав, доставляв, ремонтував, фарбував, майстрував та вкладав свою душу в цей процес! Наш народ не здолати!

Разом з цим енергетики своїми силами змайстрували 5 буржуйок, які також нині поїхали на фронт. Туди ж відправилися 25 вогнегасників та нещодавно придбаний за кошти з велопробігу далекомір.

І звичайно ж нагадаємо, що від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну Група ДТЕК направила на підтримку ЗСУ, сил тероборони та гуманітарну допомогу населенню 527 млн грн. Тут і закупівля засобів захисту для військових, й медикаменти та продуктові набори, підтримка вимушених переселенців, а також безкоштовне надання електроенергії медичним та військовим закладам.

 

Рада профспілок Івано-Франківської області