630 360 1531734661 9587

Голова Національної служби посередництва і примирення Олександр Окіс привітав Голову ФПУ Григорія Осового із Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України.

«Безумовно, ці визначні дати стали поворотною віхою в історії розвитку Української держави, започаткувавши нову епоху в житті українського народу та законодавчо закріпивши його вікові демократичні прагнення до національного відродження та духовної свободи.

Утім, цьогоріч, це свято набуло особливого значення, адже з початком повномасштабного військового вторгнення рф, своє право на національні цінності українському народу доводиться відвойовувати у пекельному двобої, боронити свою державу та територіальну незалежність, демонструючи усій світовій спільноті незламність духу та невідворотність покарання за злочини проти миру і безпеки людства.

Тож нехай і надалі Ваші професіоналізм, цілеспрямованість і наполегливість будуть рушійною силою у боротьбі за українську державність, а плідна праця - надійною запорукою щасливого майбутнього країни.

Бажаю Вам міцного здоров'я, життєвої наснаги, впевненості у мирному майбутньому нашої держави та подальших успіхів у всіх благородних справах та починаннях задля процвітання незалежної України!», - йдеться у листі.

Пресцентр ФПУ