Гумдопомога ФПУ Харківгазу

До голови  Гуманітарного штабу, Голови ФПУ Григорія Осовго надійшов лист-подяка від профкому Профспілки працівників АТ «Харківгаз» за надану гуманітарну допомогу для працівників та їх родин.

 

- Гуманітарна допомога для членів профспілки - це прояв турботи та піклування про них та членів їх сімей, - зазначає у листі  голова профкому профспілки працівників АТ «Харківгаз» Ольга Василенко.

Харків допомога від ФПУ

«Ми висловлюємо щиру вдячність Гуманітарному штабу Федерації Профспілок України та особисто Голові ФПУ за ту велику роботу, яка ведеться штабом по підтримці наших членів профспілки в ці важкі часи, коли люди працюють часто в небезпечних умовах, в наслідок військових дій в Харківській області.

Наша профспілка докладає зусилля в своїй роботі на збереження та згуртування колективу. Дякуємо Вам!».

Лист додається

 

Також ФПУ подякував Голова Об’єднання профспілок Харківської області Сергій Тесленко.

«Від імені профспілковців Харківської області висловлюємо слова щирої вдячності Благодійному фонду за надану гуманітарну допомогу. В наш нелегкий час, коли все більше людей потребує турботи та матеріальної допомоги і стає важко знайти людей, які здатні сприймати чужі проблеми, як свої, і як чудово що такі люди все таки є.

Хочеться ще раз щиро подякувати за Вашу підтримку та за Ваші щирі і чуйні серця. За те що Ви не стоїте осторонь проблем простих людей. Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаємо Вам всіляких благ і процвітань. Нехай Бог Вам пошле міцного здоров’я, радості і щастя! Сподіваємось на подальшу співпрацю", - зазначено у листі.

ФПУ для Харківгаз

Пресцентр ФПУ