НАДІЯ БУРЛАКА

Голова обласної Ради профспілки працівників харчової та харчопереробної промисловості  Надія Бурлака: « Цього тижня в числі інших ми передали на заливку для фронту 3-ох тисячну окопну свічку».

 

 Кожного дня, ще з весни,  ми бачимо як у свій вільний час  працюють волонтери-профспілчани на чолі з головою галузевої профспілки харчової та харчопереробної промисловості Надією Бурлакою. Потрібне неабияке терпіння, і воно в цих людей є, адже надихають думки, що їхня праця дуже потрібна, кожна зроблена окопна свічка зігріє і полегшить важкі фронтові будні наших захисників. Не вистачає потрібних матеріалів, але Бог дає потрібних людей, вони гуртуються для доброї ініціативи і все вдається.

А ось як розповідає про один зі своїх волонтерських днів сама Надія Маркіянівна Бурлака.

«Земля обертається пришвидшено. Переконана в цьому. Ще зранку хотіла написати декілька теплих слів подяки моїм знайомим і малознайомим профспілковим колегам, але активний день завершився лише недавно. Ввечері. Коли дощ розігнав всіх по домівках, змиваючи денну спеку.

Настав час підсумувати ще один тривожний, насичений подіями прожитий день. Розпочався він о 8-ій  з Нової пошти. Це приїхали дві коробки, вагою 50 кг. від колеги зі Львова Михайла Тарнавського з таким вкрай необхідним парафіном для заливки окопних свічок. Лише два тижні тому я звернулася за допомогою до Дмитра Степанюка з Координаційної ради IUF України і Світлани Самосуд, голови Профспілки працівників АПК, і все закрутилося у європейському профспілковому волонтерському ланцюжку.  Першою зголосилася невтомна Emilia Janicka, координаторка IUF Польщі  ( ти моя чарівна фея  з тих пір, як всередині березня зустріла на Варшавському летовищі з-за океану і допомогла повернутися мені в Україну). Потім підключилася дружна волонтерська родина Philip Morris із Кракова. І звичайно, доставка неможлива без Андрія Попова, голови профкому «Артемсіль». Всі ми велика дружна профспілкова родина, об’єднана IUF. Дякую Вам, що наша команда давно і надовго разом з Вами. Цього тижня ми віддали під парафінову заливку в числі інших нашу 3-ох тисячну свічку. В кожній наше тепло і велика віра в перемогу.

Сподіваюсь, що вогонь окопної свічки гріє не тільки їжу, але є для наших захисників  маленьким домашнім вогником. Тримаймося купи, будьмо єдині та корисні навіть у найменших дрібницях і ворог згине.

Дякую, Боже, за ще один день», написала на своїй сторінці у Фейсбуку Н. Бурлака.

І ми дякуємо волонтерам і разом з ними віримо в нашу таку бажану і омріяну ПЕРЕМОГУ. 

 

Рада профспілок Івано-Франківської області

http://www.rpo.if.ua/index.php?act=page&id=2679