1 214 12122016092609 1

Голові ФПУ Григорію Осовому надійшов лист-подяка від спілчан Луганщини за надану Гуманітарним штабом ФПУ допомогу на відновлення діяльності ФПЛО та захист членів профспілок.

«Шановний Григорію Васильовичу!

Від імені десятків тисяч спілчан, членів профспілок, вимушених переселенців, що евакуювались з Луганської області, та більшість з яких втратили свої будинки або квартири, втратили роботу і зарплату, Федерація профспілок Луганської області висловлює подяку за розуміння, за добросердечність, чуйність, щирість, підтримку Вам особисто та Вашим заступникам: Саєнку Володимиру Володимировичу та Драп’ятому Євгену Михайловичу за надану допомогу на чергове відновлення діяльності ФПЛО, але вже тепер дистанційно в Черкаській і частково в Дніпропетровській областях, та захист членів профспілок.

Нам вдалося відновити зв’язок з більш ніж 2\3 обласними та територіальними профспілковими організаціями Луганщини. Йде активна робота з керівниками других територіальних профоб’єднань та галузевих профспілок щодо взаємних дій захисту ВПО.

Велика кількість вимушених переселенців з Луганської області, члени профспілок та їх сім’ї безкоштовно проживають в санаторіях ПАТ «Укрпрофоздоровниця». Також за рахунок коштів ФПУ надається матеріальна допомога членам профспілок, своєчасна і така необхідна у скрутний час.

Як би сильні ми не були, підтримка збільшує наші сили завдяки всім вам!

Завдяки вашому сприянню та співчуванню надано необхідну допомогу нужденним людям. Дякуємо вам за увагу та турботу, за розуміння проблем, з якими їм довелося зіткнутися. Будемо і надалі продовжувати співпрацю у вирішенні соціальних проблем людей, які опинилися у важкій життєвій ситуації, та все ж продовжують вірити у Профспілки!

Голова Федерації профспілок

Луганської області Валерій Черниш».

Пресцентр ФПУ