107847

8 вересня 2022 року Голова ФПУ Григорій Осовий подякував Голову Конфедерації профспілок Норвегії Пеггі Гессен Фолсвік  та КПН за братську солідарну підтримку українського народу і профспілок.

У листі Голови ФПУ зазначено:

"ШановнА СЕСТРО ПЕГГІ!   Шановні брати та сестри!

Від імені Федерації профспілок України, яка об’єднує 3,5 млн українських трудівників, висловлюю щиру повагу і вдячність Вам та Конфедерації профспілок Норвегії за братську солідарну підтримку українського народу і профспілок!

У цей нелегкий час спротиву України російській агресії, коли через постійне бомбардування міст і сіл понад 14 мільйонів українців були змушені покинути свої домівки, допомога норвезьких профспілок дала можливість тисячам вимушених переселенців отримати прихисток і елементарні умови життя на територіях, де не ведуться воєнні дії.

Щиро дякуємо Вам від усього серця, від імені всіх людей, які щодня отримують допомогу. Добрі справи не залишаються непоміченими – вони як маяки світять тим, хто чекає підтримки. Надаючи допомогу, Ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте радість, надію і впевненість у незворотності перемоги добра над злом, України над росією.

Нехай Ваша доброта і щедрість буде винагороджена Богом і теплом вдячних сердець. Бажаю Вам мирного неба, здоров’я та успіхів. Віримо, що профспілкова єдність і солідарність є запорукою кращого майбутнього наших народів!

Разом ми сильні! Ми вільні!

Голова Федерації профспілок  України

Григорій СОВИЙ".

Нагадуємо, що наприкінці весни ц.р. профспілкова делегація України на запрошення Конфедерації профспілок Норвегії (КПН) взяла участь у роботі її Конгресу.

Пресцентр ФПУ