профсобучен николаев 140922

До ФПУ надійшов лист від Миколаївської обласної ради профспілок зі словами подяки Гуманітарному штабу ФПУ за допомогу, надану спілчанам Миколаївського профоб’єднання.

У тексті послання зазначено:

«Сьогодні Україна переживає важкі часи через військове вторгнення російської федерації до України. Миколаївська область знаходиться у прифронтовій зоні, багато жителів області залишилися без даху над головою, без роботи, без коштів для існування та будь-якої матеріальної підтримки.

Гуманітарна допомога, яку Гуманітарний штаб ФПУ надав спілчанам Миколаївського профоб’єднання, наразі є вкрай необхідною та корисною. Ця допомога підтримує тих спілчан, хто опинився у важкій життєвій ситуації, зміцнює віру в Профспілки, віру в перемогу над ворогом.

Спілчани області висловлюють слова щирої вдячності Гумштабу ФПУ та особисто Голові ФПУ Григорію Осовому за надання гуманітарної допомоги, підтримку, турботу та небайдужість. Окремо слова вдячності адресуються заступнику Голови ФПУ Євгену Драп’ятому, керівнику Департаменту корпоративних прав та майна ФПУ Дмитру Довганенку за суттєву роботу по практичній реалізації даної гуманітарної акції.

Добрі справи не залишаються непоміченими, адже допомога в цей непростий час – це не просто матеріальні цінності, а впевненість у тому, що разом ми зможемо подолати будь-які негаразди, - зазначають колеги з Миколаївщини та бажають усім спілчанам міцного здоров’я, миру, успіхів у справі соціального захисту членів профспілок.

Сподіваємося на подальшу співпрацю щодо соціального захисту і підтримки наших спілчан!».

Лист підписав Голова Миколаївської облпрофради Юрій Толмачов.

Пресцентр ФПУ