312240573 496973059135905 3998074247081522699 n
 
Ми, Молодіжна Рада Федерації профспілок України, звертаємось до всіх наших братів і сестер з міжнародних профспілкових організацій!
 
Російська Федерація здійснює жорстокий тероризм на території нашої країни, вбиває людей, руйнує цивільну інфраструктуру, лікарні, школи, дитячі садочки, бомбить енергосистему, намагаючись залишити українців без тепла та світла на переддень зимового періоду.
Особливе занепокоєння викликає захоплення ядерних об'єктів України,
з метою шантажу всіх країн європейського континенту.
Перш за все, це стосується захоплення російськими військовими Запорізької АЕС, яка в шість разів потужніша за Чорнобильську станцію.
Це чіткий прецедент ядерного ТЕРОРИЗМУ з боку РФ, який несе загрозу ядерної катастрофи, наслідки якої будуть непередбачуваними не тільки для України, а й для всіх країн ЄС та глоба l рівень.
Наші колеги, які проживають в Енергодарі, працюють під фізичним та психологічним тиском окупантів. Десятки людей викрадають та піддаються катуванню. Десятки людей загинули від російських окупантів.
 
Ми закликаємо та ВИМАГАЄМО наших колег з міжнародних профспілок звернутись до своїх урядів з проханням:
1. Забезпечення України необхідними засобами протиповітряної та протиракетної оборони для забезпечення енергетичної та ядерної безпеки як України, так і всього європейського континенту.
2. Визнання Росії державою-терористом.
3. Підтримка вимог України та МАГАТЕ щодо створення Зони безпеки навколо ЗНП, та негайного виведення російських військ з території ЗНП та міста Енергодар, з поверненням повного контролю над вказані території до Української держави.
4. Введення пакетів санкцій для Ірану та посилення санкційного тиску на Республіку Білорусь, яка бере безпосередню участь у війні проти України.
 
Закликаємо діяти негайно!
В знак солідарності!
Джерело: