31.10.2020

З «плачами» щодо відтоку спілчан з наших рядів Полтавська обласна рада профспілок бореться конкретними діями, переконуючи колег-самостійників у необхідності консолідуватися, особливо під час війни з окупантами.

У минулому році до об'єднання долучилися організації профспілок ПАТ «Кременчуцький колісний завод» та ВАТ «Полтавагаз», нині на черговому засіданні президії облпрофради – обласна організація Всеукраїнської профспілки спортсменів, працівників сфери фізичної культури і спорту, молодіжної політики та національно-патріотичного виховання. Символічно, що це сталося в день 74-ої річниці утворення міжспілкового об'єднання.

Голова новоприйнятої обласної організації Микола Лоза поділився планами щодо створення нових осередків в низці регіонів краю, запевнив у налаштованості спілчан на солідарні дії в реалізації наступальної соціальної політики профспілок Полтавщини.

Президія також принципово і всебічно проаналізувала стан фінансової дисципліни в об'єднанні та вкотре підтвердила намір не віддати ПАТ «Полтаватурист» на відкуп ділкам від профспілок і сумнівним приватним бізнесменам. Внесені перспективні пропозиції щодо використання майна, яке б мало ефективно сприяти виконанню статутних повноважень профспілок.

Полтавська облпрофрада