580

У день професійного свята - Дня працівників радіо, телебачення та зв'язку Закарпатська обласна профспілкова організація працівників культури привітала членів профспілки, які нині захищають Україну від російських агресорів.

Цього дня голова обласної профспілкової організації працівників культури Наталія Товтин та голова первинної профспілкової організації Філії АТ "НСТУ" "Закарпатська регіональна дирекція" Олена Адамчук - Тюшко запросили на зустріч батьків творчих працівників філії, які мобілізовані до Збройних Сил України і нині приймають участь у бойових діях - відеооператорів Володимира Данчевського, Віктора Пойди, Віктора Коштури, звукорежисера Олександра Балеги, інженера Назара Паняйка.

Під час щирої розмови йшлося про буденні та бойові справи цих працівників філії, про що багато цікавого розповіли Їх батьки, колеги по роботі.

Наталія Товтин наголосила на тому, шо ця зустріч відбувалася у день професійного свята телевізійників і побажала членам галузевої профспілки якнайшвидшого повернення до роботи після закінчення війни. Вона вручила матеріальну допомогу галузевої профспілки батькам працівників Закарпатської філії, які нині боронять незалежність України.

- Турбота нашої галузевої профспілки у Закарпатті про спілчан, які нині мобілізовані на захист країни, заслуговує на увагу, - говорить голова ЦК Профспілки працівників культури України Людмила Перелигіна. - Ці дії відзначають і наші міжнародні партнери.

581

На фото: голова Закарпатської обласної профспілкової організації працівників культури Наталія Товтин (друга ліворуч) веде розмову з батьками членів профспілки - учасників бойових дій;

- колективне фото на згадку про зустріч

Сергій Баранчиков,

пресцентр Закарпатської облпрофради