d0781aab6107ab09663a5b35f9583041 L

У Федерації профспілок Вінницької області відбулась робоча зустріч з Олександром  Базякою - заступником начальника Центрально-західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці.

 

Він  повідомив присутніх, що  1 грудня 2022 року  реорганізовано  структури Держпраці  України - ліквідовано Управління Держпраці у Вінницькій області. Замість нього створено Центрально-Західне міжрегіональне управління Держпраці, до складу якого входять Вінницька, Житомирська та Хмельницька області.

Олександр Базяка наголосив на продовженні співпраці з Федерацією профспілок області - головним соціальним партнером в сфері захисту трудових прав  працюючих.

Микола Колесник – голова Федерації профспілок області  відмітив, що дієва, конструктивна співпраця між управлінням Держпраці та Федерації профспілок продовжується   вже  не один рік, підписано і діє Угода про співпрацю.

Пріоритетними напрямками  спільної  роботи ФПО та управління Держпраці,  в умовах воєнного стану,    є надання  організаційно-правової та практичної допомоги первинним профспілковим організаціям, щодо збереження роботи трудових колективів, захисту трудових, соціально-економічних прав спілчан, роз’яснення норм  трудового законодавства, безпеки й оплати праці.

 

 

Федерація профспілок Вінницької області

http://vinfpo.org.ua/