P30316 135331 ffa4a
Під такою назвою в обласному Центрі народної творчості проходить благодійна виставка-продаж робіт майстрів декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва. Її організатори - обласна організація профспілки працівників охорони здоров’я та обласний Центр народної творчості.
 
Особливість цієї виставки в тому, що кошти, зібрані від продажу творчих робіт, будуть спрямовані на підтримку військових медиків Кіровоградщини. Виставка вражає різноманітністю робіт народних умільців з Кропивницького, Олександрії та інших територіальних громад. Серед майстрів – чимало працівників медичних закладів Кіровоградщини, які найбільше вболівають за своїх колег, котрі перебувають на фронті.
Відвідувачів вистачає – кожен прагне не тільки доторкнутися душею до справжніх витворів мистецтва, а й зробити внесок у скриньку з написом «Для ЗСУ». Усі зупиняються біля полотен художників-аматорів, вишиванок, ляльок-мотанок, сувенірів, витинанок… Такі високохудожні роботи свідчать про одне: які талановиті люди населяють Кіровоградщину. Сьогодні їхній талант прислужить українським воїнам.
Слід зазначити, що з перших днів війни чимало організацій Кіровоградщини долучилися до благодійних заходів задля підтримки ЗСУ. Серед лідерів волонтерського руху - громадська організація «Серця матерів та ветеранів війни Кропивницького» та волонтерський центр «Krop: hab». Активністю також відзначаються обласна організація профспілки працівників охорони здоров’я та обласний Центр народної творчості. Нині усі організації об’єдналися заради спільної мети – благодійної акції на підтримку ЗСУ.
P30316 135134 621ab
Прес-центр ФПО