339260739 533455122282010 6865449032537966502 n
Члени Молодіжної ради Федерації профспілок Кіровоградської області продовжують виконувати творчу роботу на цю тему. Сьогодні її розкрила голова Молодіжної ради ФПО Олена ПИРОГОВА:
 
- 24 лютого 2022 року – це день, який поділив наше життя на «до» та «після». Ми навчалися жити по-новому. Інші думки, інший світогляд, інші цінності. І я стала іншою.
Сьогодні у мене важливий статус. Я – мама, дружина, педагогиня, волонтер. Зараз я перебуваю у декретній відпустці – виховую синочка, майбутнього українця, патріота, сподіваюся, спілчанина. Вкладаю в нього свою любов за двох: маму і тата. Я – дружина захисника, який захищає зі зброєю в руках цілісність України, оберігає та охороняє нас кожну хвилину, ризикуючи власним життям, аби ми могли спати і працювати спокійно, не жахатися від вибухів.
Я – педагогиня, навчаю наше майбутнє покоління, готую до життя у цьому непростому світі. У моїй групі є діти, які приїхали до нас у пошуках захисту і підтримки з окупованих територій. Тільки уявити, що їм довелося пережити.
Кожна історія – неповторна і дуже болюча. Намагаюся їх постійно підтримувати і дарувати своє тепло.
А ще я – волонтер. Звісно, хотілося б, щоб у добі було більше годин, щоб усе встигати, але, на жаль, - тільки 24 години, в які треба вкласти турботу про маленького синочка та вихованців, підготовку до занять. Про відпочинок доводиться тільки мріяти… Після перемоги. Адже я захопилася ще й волонтерством. Пройшла курси з надання першої психологічної підтримки для вимушених переселенців.
Ці знання дуже допомагають у моїй роботі. Ми разом із братом мого чоловіка часто збираємо кошти на корисні, такі необхідні для хлопців на фронті. Продовжуємо їх підтримувати: і морально, і матеріально. І, безперечно, чекаємо їх з перемогою!
Я рада, що у наближенні перемоги є і мій внесок. Українці – особлива нація: мужня, непохитна, щиросердна, легка на підйом для добрих справ, а тому непереможна. Джерело: