zzcdi9wz

«Випускники лікувального факультету Івано-Франківського національного медичного університету вирішили витратити кошти не на квіти і тому подібні атрибути випускного дня, а спрямувати донати на дрони нашій бригаді», – написав у Фейсбуці військовослужбовець, громадський активіст Мирон Дмитрик.

 

Як зазначено у банківському переказі, 12500 грн., «на дрони для Мирона» і 102 ОБ, для 4 бригади оперативного реагування. Саме тут від лютого 2022 року служить заступник декана лікувального факультету, доцент кафедри патологічної анатомії Віктор Костюк.

Ці кошти студенти-випускники кинули на «банку» волонтерці Оксані Говері, яка у свою чергу донат передала волонтерці, голові первинної профспілкової організації КНП «Міський клінічний перинатальний центр Івано-Франківської міської ради» Світлані Вінтонюк. Адже зараз триває збір коштів на черговий дрон для наших захисників.

Додамо, що завдяки лікарці акушер-гінекологині Світлані Вінтонюк закуплено і передано на передову кілька десятків дронів.

Її кандидатуру висунуто на здобуття Ордену святого Пантелеймона у номінації «За самовіддане служіння українському народу, мужність і стійкість у боротьбі за здоров’я українців, за свободу та незалежність України у війні з російським агресором» (для цивільних медиків).

 

Рада профспілок Івано-Франківської області

Джерело: http://www.rpo.if.ua/index.php?act=page&id=2878