31

Після широкомасштабного вторгнення росії в Україну більшість країн світу підтримали Україну в боротьбі з рашистами.

 

Однією з таких країн стала і Японія, яка продовжує надавати Україні потужну фінансову підтримку та гуманітарну допомогу. Не стоять осторонь і японські профспілкові колеги.

Хвиля протесту пройшла країною, в тому числі з вимогою припинити війну в Україні! На зазначений захід вийшли члени Профспілки Групи пошти Японії, потім їх підтримала Профспілка працівників індустрії телекому Японії. Так розпочалося знайомство і велика дружба!

Доречно згадати проведений Профспілкою Групи пошти Японії флешмоб у підтримку Об'єднаної профспілкової організації Укрпошти – під гаслом "За негайне припинення війни!".

Благодійну фінансову допомогу від японської профспілки неодноразово отримувала і обласна профспілкова організація Закарпатської дирекції АТ «Укрпошта» (голова Ганна Кучак). Її було надано внутрішньо переміщеним особам, які приїхали з регіонів, де ведуться бойові дії, і працюють у відділеннях закарпатської «Укрпошти».

Не залишилися без уваги і працівники, рідні яких захищають нашу країну.

32

На фото:

- голова профспілкової організації Закарпатської дирекції АТ "Укрпошта" Ганна Кучак (праворуч) разом із Ганною Особливець вирішують профспілкові питання;

- оператор поштового зв'язку Анна Тарасенко наразі працює у відділенні поштового зв'язку «Мукачево-8».

 

Сергій Баранчиков,

пресцентр Закарпатської облпрофради