376789386 716255680540974 764350329441676333 n

Чергова нагода передати допомогу бійцям 299 бригади тактичної авіації імені генерал-лейтенанта Василя Нікіфорова випала колективу управління соціальних об’єктів Південноукраїнської АЕС спільно з генеральним директором атомної електростанції Ігорем Половичем та головою профспілкового комітету підприємства Сергієм Снітковим.

У рамках акції «Допомога захисникам України» військовим надали десять потужних генераторів, які працюють на різних видах палива. Загальна вартість замовлення склала понад 372 тисячі гривень.

«Ви працюєте, захищаючи нас, а колектив Південноукраїнського енергокомплексу у свою чергу робить усе можливе, щоб забезпечувати країну електроенергією та допомагати ЗСУ всім необхідним для наближення нашої перемоги», — зазначив генеральний директор ВП ПАЕС Ігор Полович.

Генератори будуть забезпечувати енергоживленням командні пункти підрозділів бригади. Це дозволить зручно планувати операції та забезпечувати побут військових у польових умовах.

Захисники подякували працівникам ПАЕС за постійну підтримку. Один із військовослужбовців подарував генеральному директору на знак вдячності бригадний шеврон.

376807028 716255760540966 232935383851923574 n

d5dddecbf9dd58a3c5804

Профспілка працівників атомної енергетики та промисловості України

Джерело: http://www.atomprofspilka.info/news/atomniki-peredali-zsu-10-potuzhnih-generatoriv