изображение viber 2023 12 26 20 58 07 087

       Спортивні досягнення наших юних спортсменів - це результат тяжкої, самовідданої, спільної роботи талановитих дітей, професійних тренерів та завдяки надійному захисту ЗСУ!

       ДЮСШ Київської міськпрофради, не дивлячись на труднощі організації навчального процесу під час повномасштабної збройної агресії, отримали найбільшу кількість нагород серед інших шкіл не лише міста Київ, а й України вцілому. Приємно, що усі наші спортивні заклади були відзначені Департаментом молоді та спорту  КМДА за підсумками 2023 року, отримавши подяки, а ДЮСШ з академічного веслування «СЛАВУТИЧ» була визнана НАЙКРАЩОЮ спортивною школою міста.


      Щиро вітаємо адміністрації закладів, спеціалістів, а насамперед тренерів-викладачів та вихованців, їх батьків за оцінений професіоналізм та відданість своїй справі. Дякуємо Департаменту молоді та спорту КМДА за співпрацю, високу відзнаку і  постійну підтримку.

        Нашим незламним юним спортсменам бажаємо  подальших звершень, нових досягнень і перемог на спортивній арені!!!

       ВІТАЄМО!!!

Джерело: https://kyiv.fpsu.org.ua/index.php/novyny/novyny-obiednannia/1666-sport-yak-i-ditinstvo-ne-mozhlivo-postaviti-na-pauzu

Київська міськпрофрада