Волинь 24.04.241

Волинською обласною організацією Профспілки працівників соціальної сфери України спільно з первинними профспілковими організаціями Берестечківського, Олицького, Голобського, Горохівського, Руденського психоневрологічних будинків-інтернатів та Луцького геріатричного пансіонату зібрано кошти та придбано 6 од. професійних дронів DJI Mavic 3 PRO загальною вартістю 450 тис. грн, які були передані волинським бійцям на Запорізький напрямок.

 

Голова Волинської обласної ради Григорій Недопад подякував обласним комунальним закладам за посильну допомогу об’єднаним силам оборони та символічними відзнаками нагородив колективи психоневрологічних інтернатів.

«Я вдячний кожному керівнику і працівнику за допомогу, за сприяння та щиру підтримку наших захисників. Найперше ми орієнтуємося на запити військових частин, де несуть службу волиняни. Від початку нашої ініціативи до збору коштів долучилися колективи 75-ти обласних комунальних закладів і підприємств, які придбали майже 60 дронів MAVIC, понад 40 FPV-дронів, засоби антидронового захисту, генератори, запчастини для військової техніки. І це паралельно з вашими окремими персональними акціями допомоги війську», - зазначив Григорій Недопад.

Очільник Волиньради вручив керівникам колективів пам’ятні гравертони і закликав продовжувати допомагати фронту.

 

Профспілка працівників соціальної сфери України