4 13.05.24

Київська обласна організація Профспілки працівників соціальної сфери України від імені первинних профспілкових організацій КЗ «Баришівський селищний територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)», Макарівського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), Центру надання соціальних послуг та соціальної інтеграції м. Переяслав, Ольшаницького психоневрологічного інтернату висловлює щиру вдячність громадській організації «Петро і Мазепа», в особі Дмитра і Зої Шкурко, за надання гуманітарної допомоги (офісних меблів) нашим спілчанам.

 

У цей нелегкий час спротиву України російській агресії, весь світ єднається у відчайдушній боротьбі. Небайдужі українці роблять все, щоб забезпечити усім необхідним та допомогти тим, хто цього потребує.

Надаючи допомогу підопічним територіальних центрів та будинків-інтернатів, Ви надаєте не просто матеріальні цінності, а даруєте віру та надію на краще майбутнє. Дуже приємно співпрацювати з людьми, які не тільки допомагають військовим захищати наше життя на фронті, а й вболівають і допомагають тим безпомічним, хто в тилу. Поки такі люди живуть і працюють, то буде жити і наша нація українців.

2 13.05.24

Хочеться ще раз щиро подякувати за Вашу підтримку та турботу. За те, що Ви не стоїте осторонь людських бід і проблем. Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею.

Слава Україні! Разом до Перемоги!

Профспілка працівників соціальної сфери України