343063482 465796915720127 7781768556688783988 n
Саме право працівника на безпечне і здорове середовища - основне право у сфері праці стало цьогоріч гаслом, під яким проводяться заходи до Всесвітнього дня охорони праці (відмічається в Україні 28 квітня відповідно до Указу Президента України від 18.08.2006).

Про це зазначив на власній сторінці у Фейсбук голова Федерації профспілок Черкаської області Петро Шевченко.
Саме актуальні питання безпеки та здоров'я на роботі, організацію системи попередження ризиків травмування та профзахворювань, зміни чинного законодавства щодо державного і громадського нагляду за охороною праці, позицію та участь профспілок у розслідуванні нещасних випадків на виробництві було обговорено з кореспондентом Українського Радіо Черкаси Іваном Лилою.
Також у ході програми анонсували проведення засідання круглого столу у Федерації профспілок області за участі представників роботодавців, державних наглядових органів, профспілкового активу 27.04.2023 року.
Запис інтерв'ю дивіться в етері Українського Радіо Черкаси та на хвилі 91.4 радіо FM .