osvitaroda

 

11 вересня відбулася робоча нарада голів виборних органів організаційних ланок освітян-профспілковців Рівненської області та розширене засідання президії за участі голів районних, міських організацій Профспілки, первинних профспілкових організацій.

В нараді взяв участь голова Федерації профспілок області Микола Шершун та начальник управління освіти і науки ОДА Григорій Таргонський. На зібранні йшлося про підсумки оздоровлення дітей і членів Профспілки.

У своєму виступі перед членами освітянської Профспілки голова ФПО М.Шершун розповів про розвиток профруху в області та наголосив, що він добре знайомий з проблемами, які є в освітянській галузі, одній з найчисельніших галузей серед профактиву Рівненської області.

Начальник відділу освіти, Г.Таргонський, у свою чергу, розповів колегам про проблеми і завдання розвитку освіти на новий навчальний рік.

Ще одним з питань, про які йшлося на зустрічі, було ведення соціального діалогу в галузі освіти. Голова освітянської Профспілки області Юрій Кравець, поділився своїм баченням поточного моменту і подальшого розвитку соціального партнерства у вирішенні проблем галузі.

На зустрічі сторони діалогу обговорили багато питань, напрацювали ряд пропозицій.

Профінформцентр ФПО