бородянка. до 100 2

Київська обласна організація Профспілки працівників соціальної сфери України з квітня місяця, за сприяння заступника голови Центральної Ради  Профспілки Оксани Мафтуляк, співпрацює з благодійною  Громадською організацією «Петро і Мазепа».

         Діяльність даної організації – це допомога мешканцям Сходу, Збройним Силам України, переселенцям, що розміщені на території Київщини та  дитячим закладам області, але,  наразі,  вони вишукали  можливість  для допомоги  інтернатним закладам та територіальним центрам соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

         Для таких закладів було запропоновано:

- технічні засоби для людей з інвалідністю, шафи, столи, стільці, комоди, пенали, крісла, табурети, пилососи-швабри, три побутові холодильники тощо.

Ржищів. до 100 2

         У травні місяці була надана допомога  Макарівському і  Баришівському територіальним центрам,  Центру надання соціальних послуг та соціальної інтеграції м. Переяслав та Ольшаницькому психоневрологічному інтернату.

         А у червні благодійна допомога надійшла до Ржищівського, Таращанського та Бородянського  інтернатних закладів.

         Київська обласна організація Профспілки працівників соціальної сфери (голова Валентин Завадський) висловлює величезну подяку керівництву ГО «Петро і Мазепа» і  особливо його директору Дмитру Подтуркину за небайдужість та допомогу тим, хто потребує соціального захисту та тим, хто ці послуги надає.

Тараща. до 100 2

Профспілка працівників соціальної сфери України