449520356 892506852919082 2693098648369191170 n
Представник Уповноваженого на зустрічі з профспілками області презентувала Щорічну доповідь Омбудсмана.

Представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Хмельницькій області Оксана Кізаєва провела зустріч з профспілками. У ній взяли участь голова Федерації профспілок Хмельницької області Олег Сковородніков, керівниками і спеціалістами галузевих членських організацій профспілок, підвідомчих організацій та працівників виконавчого апарату Федерації профспілок Хмельницької області.
Представник Уповноваженого ВРУ з прав людини в Хмельницькій області Оксана Кізаєва повідомила, що сьогодні минуло два роки, відколи український Парламент обрав Уповноваженим Верховної Ради України з прав людини Дмитра Лубінця та презентувала Щорічну доповідь Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини про стан додержання та захисту прав і свобод людини і громадянина в Україні у 2023 році.
Під час зустрічі Оксана Кізаєва ознайомила присутніх щодо:
- напрямків діяльності Офісу Омбудсмана та регіонального представництва;

-порядку проведення моніторингових візитів, опрацювання їх результатів та виконання наданих рекомендацій;

- порядку здійснення провадження Уповноваженого за заявами та скаргами громадян;

- діяльності Консультаційного центру Уповноваженого у місті Хмельницький, який працює на базі регіонального представництва Уповноваженого в Хмельницькій області та діяльність якого спрямована на надання допомоги дітям та сім’ям з дітьми, які постраждали внаслідок військової агресії російської федерації проти України.

За результатами зустрічі досягнуто домовленості про налагодження подальшої дієвої взаємодії для оперативного розв'язання проблемних питань, які виникають в умовах воєнного стану з метою захисту прав людини.
449520350 892506866252414 1666143771823977871 n

Федерація профспілок Хмельницької області