6176 260724

У рамках Угоди про співпрацю відбулася робоча зустріч голови Закарпатської обласної профспілкової організації працівників державних установ Діани Гондорчин і керівника відділення НСПП у Закарпатській області Романа Котлярова та провідного спеціаліста відділення Олександр Моргентала.

Під час зустрічі сторони обговорили стан соціально-трудових відносин в умовах дії воєнного стану, підвищення рівня правової культури та зміцнення соціального діалогу в Закарпатській області.

Діана Гондорчин поінформувала, що стан соціально-трудових відносин в системі державної служби області стабільний, заборгованість із виплати заробітної плати відсутня.

Обговорено основні проблемні питання, які виникають під час організації діяльності.

Роман Котляров зосередив увагу учасників зустрічі на особливостях розвитку соціального діалогу в умовах воєнного стану та наголосив на важливості дотримання прав державних службовців під час виконання службових обов'язків.

За результатами робочої зустрічі досягнуто домовленостей щодо подальшої співпраці, спрямованої на розвиток соціального діалогу, недопущенні дестабілізації стану соціально-трудових відносин та попередження конфліктних ситуацій у сфері державної служби.

На фото: під час робочої зустрічі - голова Закарпатської обласної профспілкової організації працівників державних установ Діана Гондорчин і керівник відділення НСПП у Закарпатській області Роман Котляров

Сергій Баранчиков,

пресцентр Закарпатської облпрофради