зображення viber 2024 09 10 11 25 35 653

10.09.2024 в Будинку київських профспілок відбулося чергове засідання Президії Київської міськпрофради.  На порядку денному було розглянуто низку важливих питань, по результатам обговорення яких прийнято відповідні Постанови Президії.

      Серед нагальних питань засідання розглядалося про внесення зміни до Порядку бронювання військовозобов’язаних під час воєнного стану, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27.01.2023 № 76, в частині доповнення Порядку бронюванням працівників підприємств, які здійснюють перевезення пасажирів метрополітеном в особливий період; граничну чисельність та структуру апарату Київської міськпрофради; структуру Об’єднання профспілок, організацій профспілок у м. Києві «Київська міська рада профспілок»; підсумки оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2024 року; звернення Адміністрації Державної спеціальної служби транспорту.

      Також членів Президії було поінформовано, що з нагоди щорічного відзначення у жовтні Всесвітнього дня дій за гідну працю, Міжнародного дня боротьби з бідністю, Київська міськпрофрада,  дбаючи про здоров’я спілчан, які перебувають на обліку в членських організаціях, планує 3 жовтня п.р. спільно з МБФ «Сприяння розвитку медицини» організувати та провести  медичне обстеження у низки досвідчених спеціалістів.

      Крім того, членами Президії було підтримано пропозицію Голови Професійної спілки працівників підприємств малого та середнього бізнесу м. Києва Наталії ДУХОТИ щодо організації проведення навчання стосовно надання першої домедичної допомоги. 

Київська міськпрофрада