462152744 952106856955854 4868241841693814933 n
Під час молодіжного навчального заходу Lake of Knowlege, який відбувся на початку вересня для молодих профактивістів-атомників та представників профспілкових організацій з Німеччини, було проведено благодійну лотерею для потреб українських військових.
Спільними зусиллями молоді люди зібрали 55 580 гривень. Організатори лотереї звітують: гроші пішли на закупівлю вкрай необхідного обладнання для 15-го окремого гірсько-штурмового батальйону, підрозділу гірської піхоти Сухопутних військ Збройних Сил України. Для захисників було придбано прилади, потрібні для роботи з FPV-дронами, які слугують «очима» для розвідників та спроможні донести вбивчий вантаж до ворожих позицій.
Від того, наскільки добре будуть наші військові забезпечені сучасним обладнанням, наскільки вправно вони використовуватимуть наявні можливості, наскільки винахідливо діятимуть, сьогодні залежить наше спільне майбутнє — адже в сучасній війні виграє той, хто йтиме на крок попереду в технологічному плані. Забезпечення військових безпілотниками є і залишатиметься одним із найбільш пріоритетних напрямів допомоги. Усюди сьогодні повинні воювати технології, бережучи життя наших захисників та знищуючи підлого ворога.

Профспілка працівників атомної енергетики та промисловості України