8043

Відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу «Кращий держслужбовець», який визначив рівень компетентності та професіоналізму серед спеціалістів і керівників райдержадміністрацій, облдержадміністрації та її структурних підрозділів. Його організатори – управління держслужби Головдержслужби в області та обком профспілки працівників держустанов. І етап проходив на місцях, який і визначив учасників другої сходинки конкурсу.

- Конкурсанти складали тести із службової етики, - розповідає завідувач сектору управління держслужби в Кіровоградській області Олена Степуніна, - презентували публічні виступи (розкривали актуальні теми державного управління) і проходили співбесіди – кожен розкривав своє бачення з різних актуальних питань. Слід сказати, що всі учасники конкурсу гідно представляли свої підрозділи, а найвищі бали у різних номінаціях отримали заступник начальника відділу доходів та економічного аналізу департаменту фінансів ОДА Ірина Кушнір, начальник служби у справах дітей Петрівської РДА Ірина Лугова та головний спеціаліст-юрисконсульт відділу організаційно-кадрової роботи департаменту соціального захисту населення ОДА Олена Серебреннікова. Як показує практика, такі конкурси просто необхідні – це добра нагода проявити себе, стимул працювати над собою, підвищувати фаховий рівень. По завершенню конкурсу рекомендуємо керівництву ОДА та РДА звертати увагу на цих людей у просуванні по службі, заохоченні. Відгуки конкурсантів – якнайкращі, вони мали можливість поспілкуватися, поділитися досвідом, розширити кругозір. Іще один плюс: особи, які пройшли номінації конкурсу, отримали свідоцтво про підвищення кваліфікації.

Переможці ІІ етапу представлятимуть Кіровоградщину на всеукраїнському конкурсі.

Віктор Федотов,

голова Кіровоградського обкому профспілки працівників держустанов