1 30 300124 01

Саме під такою назвою була проведена акція серед дітей спілчан Черкаської обласної організації Профспілки працівників соціальної сфери України, що тривала з лютого по травень 2024 року.

Метою акції є виявлення талантів та підтримка творчих здібностей дітей, виховання у молодих українців поваги до військовослужбовців Збройних Сил України, сприяння формуванню патріотичного світогляду, проявляючи свою творчість, креативність та оригінальність. І, звичайно ж, однією з основних причин проведення дитячої акції – це передача творчих робіт дітей нашим мужнім і героїчним захисникам. Саме такі знаки уваги дуже розчулюють воїнів, додають їм сил і наснаги у боротьбі з ворогом.

Учасниками акції стали діти та онуки спілчан віком від 6 до 16 років. Юні українці сплели для воїнів обереги, браслети, виготовили янголів - охоронців та зробили оригінальні творчі поробки і красиві малюнки. Особливо чуттєвим моментом стали листи, написані юними патріотами для українських військових. Теплі і добрі слова, світлі побажання, щира вдячність воїнам, які захищають українську землю. Найбільше було надіслано для участі в акції патріотичних, символічних і просто красивих малюнків. У кожному виробі відчувається надія і любов, яку діти хотіли передати нашим героїчним воїнам.

1 2901234 01

Черкаська обласна організація Профспілки працівників соціальної сфери з перших днів війни активно займається волонтерською діяльністю. Ми підтримуємо військовослужбовців і разом із необхідною допомогою передаємо дитячі поробки і обереги, листівки і смаколики.

Дитячі малюнки і вироби передаємо безпосередньо самим воїнам при зустрічі, направляємо військовослужбовцям посилками разом із гуманітарною допомогою, даруємо, коли відвідуємо поранених у лікарнях.

І ці маленькі знаки уваги є промінчиками світла для наших військових, вони щиро дякують дітям і волонтерам за підтримку, турботу та небайдужість!

 2 30.04.24

Профспілка працівників соціальної сфери України