zobrazhennia 11

Голова Закарпатської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України Тетяна Повханич завітала в студію Українського Радіо «Ужгород» та стала гостею суспільно-політичної програми «Акценти полудня». У студії Суспільного завжди відбувається аналіз подій, важливих для жителів Закарпаття, з експертами, представниками влади й громадськості.

Приводом для запрошення та майже годинної розмови з ведучою Антоніною Івановою стало функціонування освітнього хабу, організатором якого в місті Ужгороді є Закарпатська обласна організація Профспілки працівників освіт і науки України.

Слухачам було наголошено, що цей простір створено за проєктом «Освіта без обмежень», який реалізується за сприяння Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) в Україні та фінансування Європейського Союзу.

Тетяна Повханич повідомила, що до освітнього простору постійно приходять попрацювати освітяни – внутрішньо переселені особи та молодь, яка навчається з різних областей нашої країни. Важливо, що окрім забезпечення робочим місцем, організації технічної допомоги, наданні доступу до мережі Інтернет із можливістю дистанційної роботи та навчання, проєкт реалізовує і додаткові заходи, на кшталт тренінгів, лекцій, семінарів тощо.

Детальніше: https://pon.org.ua/news_regions/10157-akcenty-poludnia-z-golovou-zakarpatskoi-oblasnoi-organizacii-profspilky.html

Профспілка працівників освіти і науки України