1678548053 10
7 березня п.р. відбулось засідання Президії Київської обласної ради професійних спілок, на якому було розглянуто такі основні питання:
  • Про зведений статистичний звіт за 2022 рік.
  • Про виконання кошторису облпрофради за 2022 рік та затвердження кошторису на 2023 рік.
  • Про план роботи на 2023 рік.
  • Про план навчання профспілкових кадрів та активу на 2023 рік.
Всі ці питання пов’язані між собою і від спланованих конструктивних дій профспілкових організацій Київської області залежить  добробут регіону, а це і купівельна спроможність працівників, сплата податків, соціальні аспекти життєдіяльності Київщини.
Учасники засідання критично проаналізували стан профспілкового членства, причини падіння та визначили пріоритетні напрямки у збереженні чисельності Київської обласної ради профспілок та її членських організацій. Як відзначив голова об’єднання профспілок Київщини Василь Хвостіков, за «сухими» статистичними цифрами стоять люди, їх долі, долі їх сімей. Він відзначив, що Федерація профспілок України вже є у профспілковій системі європейського союзу, що є додатковим мотиватором підходу до своєї роботи кожного профспілкового функціонера. Планка піднята високо, і наші зусилля мають бути сконцентровані на захисті прав членів організації з підходами демократичного цивілізованого суспільства.
На засіданні Президії Начальник відділення Національної служби посередництва і примирення в місті Києві та Київській області Юрій Мазур вручив голові об’єднання профспілок Київщини Свідоцтво про підтвердження репрезентативності Київської обласної ради профспілок, а також висловив побажання у продовженні співпраці з профспілками Київщини.

1678546065 5
А 9 березня 2023 року представники Київської обласної ради профспілок за сприяння гуманітарної асоціації "Vanforlife" (Швейцарія) вирушили із гуманітарною місією до Балаклії.
Зокрема, для пацієнтів та працівників Балаклійської клінічної багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування було передано медикаменти, теплий одяг, ковдри, засоби особистої гігієни та ін.

Київська обласна рада профспілок

Також на засідання було запрошено