336915443 962134765232658 6439547157866241762 n
Цій темі було присвячено черговий семінар, який відбувся 21 березня 2023 року онлайн з використанням платформи Zoom.

Цього разу слухачами навчання стали молодіжні лідери членських організацій Федерації профспілок України. Модератором цього тренінгу, що проходив у рамках проєкту МОП «Комунікація з профактивом в умовах воєнного стану, інформаційні технології та канали комунікації», виступив керівник пресслужби Атомпрофспілки Павло Олещук.
Як зазначила у своєму вітальному слові керівник Департаменту профспілкового руху та зв’язків з громадськими організаціями ФПУ Лариса Ровчак, профспілкові інформаційні комунікації, організація інформаційних компаній виходять на передній план у роботі профспілок. Вона також відзначила, що проводити навчання з цієї тематики було доручено Павлу Олещуку з огляду на те, що «Атомпрофспілка відзначається найкращими навичками в інформаційній роботі, має найкращі результати».

336878620 875681723491631 4594071163752009849 1
Павло Олещук зазначив, що після пандемії, коли неможливе стало живе спілкування, соціальні мережі набули надзвичайного поширення і їх роль, як джерела інформації, зростає з кожним днем. Для більшості соцмережі стають чи не єдиним джерелом інформації. Але процес інформування безпосередньо у профспілковому середовищі значно відрізняється від комунікацій в інших організацій. «Бо лише ми знаємо, як у профспілках усе створено, ці знання не скачаєш з інтернету, – зазначив Павло Олещук. – Окрім такої специфіки я відмітив, що поки нам не вистачає систематизації у подачі інформаційних повідомлень. Таке спостерігаю в інформаційній роботі багатьох «молодіжок».

Детальніше: https://www.facebook.com/Atomprofspilka/posts/pfbid02XAtS8QCWkVzUkCPvGN4o5Xs63KRd9K2nYDVaqnpo9ovvMP5U3ymzpUZ9BHCUKDEil

Атомпрофспілка